luni, 29 iunie 2009

yutub.com

no ca mor pus drasii astia de la scola si pi yutub! http://www.youtube.com/watch?v=YnJ9QNM9On uitativa daca vreti sa ma vedeti! smi ziceti cum vi sa parut! si...putieti sami ziceti problemenle vostre ca va rasppund in filmulete si incerc sa le rezolv!

3 comentarii:

  1. am mai trimis un mesaj, dar nu stiu daca a ajuns. e foarte cool si ar merita si o varianta desenata. e haioasa. te astept pe futureshorts si nu numai, irina-margareta nistor

    RăspundețiȘtergere
  2. revin. tanti nina este o clona ever valabila pentru alte tanti nina cu studii la moscova
    sau nu. ne-a terorizat pe fiecare un asemenea personaj in scoala . mai grav e ca pana in 89 putea fi cam la acelasi nivel cu diversi sefi imposibili, dar care chipurile le stiau pe toate. trebuie starpiti din fasa, ca nu cumva istoria sa se repete.i.m.n.

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc mult pentu comentarii! am intrat pe futureshorts si acum incerc sa descopar site-ul :]! imi pare rau ca nu va pot raspunde direct pe blog, nu l-am putut accesa. Stiu ca sunt sanse numai de 1 la 10000...000 sa cititi raspunsul la comentariu, asaca voi mai incerca sa va raspund si pe profil (daca binevoieste calculatorul sa se conecteze in cele din urma :)) )

    flavia

    RăspundețiȘtergere